Neprekinjeno udobje in toplota – dostava peletov v cisterni za celoletno ogrevanje vašega doma

Se vam je že zgodilo, da ste zadnji čas hiteli po pelete v 15 kg vrečah?

Z dostavo peletov v razsutem stanju boste celo sezono mirni in brez skrbi. 

Toplota je ena najosnovnejših potreb vsakega doma in za občutek varnosti, da nas ne bo zeblo, je najbolj racionalno naročiti pelete za celotno ogrevalno sezono. 

Dostava peletov v cisterni je ekonomična izbira, saj omogoča nakup peletov v večjih količinah po ugodnejši ceni, zmanjšujete stroške transporta, poleg tega pa imate boljši nadzor nad stroški ogrevanja.

Enostavna dostava lesnih peletov v cisterni

Dostava peletov v cisterni ni le ekonomična izbira, je tudi zelo enostavna. Pelete vam dostavi nadstandardna cisterna, ki je namenjena samo prevozu peletov, kar ohranja in zagotavlja njihovo kakovost, v vaš zalogovnik pa pri polnjenju ne pride razna nesnaga kot so lesni sekanci, žita, kar lahko škoduje vaši peči. Prav tako si prihranite čas in delo s presipavanjem peletov iz vreč. Peleti so v cisterni zaščiteni pred vremenskimi vplivi, kar pomeni, da bodo ostali suhi in uporabni tudi v primeru slabega vremena.

Profesionalna storitev dostave lesnih peletov

Naša cisterna za dostavo peletov je opremljena s kar 40 m dolgo polnilno cevjo, kar nam omogoča, da pridemo do vašega doma in na mesto polnjenja ter polnjenje izvedemo strokovno in profesionalno. Pri našem delu uporabljamo filter za izsesavanje prahu. 

Natančna odmera peletov z digitalno tehtnico

Moderna digitalna tehtnica na kamionu zagotavlja točno in natančno odmero pelet, kar pomeni, da poteka med samim polnjenjem stalni nadzor količine in dobite točno takšno količino, kot ste jo naročili ter plačali. 

Naročanje peletov v cisterni je enostavno in priročno, pravočasno in zanesljivo, kar vam omogoča, da imate vedno dovolj goriva na zalogi, ne da bi se ukvarjali s pogostim naročanjem ali preverjanjem stanja zaloge.

Naša storitvena dejavnost za dostavo lesnih peletov v silos kamionu ustreza certifikatu ENplus, minimalno naročilo znaša 2 toni, maksimalno pa 24 ton.

Ne odlašajte in si zagotovite brezskrbno ogrevalno sezono! 

POTREBUJETE PELETE NAJVIŠJE KAKOVOSTI?

Premium Peleti Ekspres

Peleti Ekspres Premium bodo z optimalnim izgorevanjem pričarali toplino vašega doma ter poskrbeli za ekološko ter varčno ogrevanje.